houten vloeren

U wilt graag een (nieuwe) houten vloer, maar welke kleur, legpatroon en houtsortering past het beste bij mijn interieur en de sfeer die ik wil creëren in mijn woning of kantoor? U heeft een vraag, wij het antwoord. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

bel luke: 0653769502

houten vloeren

de keuze is reuze

Het kiezen van een (nieuwe) houten vloer kan vaak lastig zijn. De keuze is namelijk reuze. Een stukje advies en een kritisch timmermansoog kunnen u flink op weg helpen als het gaat om het kiezen van een nieuwe vloer. Ruijs timmerwerken werkt al jaren nauw samen met diverse partners in de bouw. Op de manier kunnen wij projecten van verschillende formaten aannemen en alle facetten van de bouw aanpakken. Zo werken wij ook samen met diverse lokale interieur inrichters en vloeren groothandels. Combineren deze samenwerkingen met jaren ervaring op het gebied van timmerwerk en u bent gegarandeerd verzekerd van een mooie vloer.

 

waarom een houten vloer?

Een houten vloer is duurzaam, tijdloos en de natuurlijke tinten die verschillende houtsoorten bezitten passen nagenoeg in ieder interieur. Hout straalt warmte en kwaliteit uit. Er is een passende houten vloer voor ieder budget zowel groot als klein. Wist u dat het mogelijk is om vloerverwarming onder een houten vloer te leggen? Bij Ruijs timmerwerken gaan we graag voor u aan de slag.

 

de juiste afwerking

Een houten vloer bestaat uit verschillende lagen waarvan de bovenste laag bepalend is voor de uitstraling van de vloer. Hoe dikker de bovenste laag hout is, hoe langer ervan genoten kan worden. Deze kan immers meerdere keren worden geschuurd en in een (kleur) olie of lak naar keuze worden behandeld. Wilt u een vloer met een patroon? Een patroon bepaalt grotendeels hoe uw woon en/of werkruimte eruit ziet. Op dit moment is het het visgraat patroon erg geliefd. Daarnaast is het plankenpatroon ook een modern en tijdloos legpatroon. Krachtig door eenvoud en daarom het meest bekende en toegepaste legpatroon voor zowel massief houten vloeren als parket. 

neem contact op

U heeft vast en zeker een hoop vragen die beantwoord dienen te worden. Wij helpen u graag verder! Onderaan iedere pagina treft u onze contactgegevens aan. Hier kunt u ons direct mailen, bellen en ons op social media bekijken. Op onze social media pagina’s delen wij regelmatig interessante posts en kunt u bijvoorbeeld ook reviews van onze klanten lezen.

onderhoud

op- en aanbouw

timmerwerk