onderhoud

Zorgvuldig onderhoud is van cruciaal belang voor de uitstraling van uw pand. Is het misschien tijd om het houtwerk, de gevelbekleding of het schilderwerk weer eens na te lopen en bij te werken? 

bel luke: 0653769502

verzorgde uitstraling

Ruijs timmerwerken helpt u graag met het onderhouden van uw woning. Wij willen de originele elementen van uw pand zo veel mogelijk in tact te laten en vervangen alleen wat ècht nodig is. Zo behoudt uw huis nog velen jaren een verzorgde uitstraling!

omgeving en duurzaamheid

Ruijs timmerwerken houdt in alle opzichten rekening met de omgeving. Wij beperken het geluidsoverlast voor de omgeving zoveel mogelijk en werken met duurzame materialen.  

onderhoudscontract

 Woont u in een oud huis met veel houtwerk en klassieke elementen? Dan is het misschien verstandig om met enige regelmaat uw pand te laten nakijken op gebreken. Bij Ruijs timmerwerken biedt u een op uw situatie afgestemd  contract aan. Zo blijft uw pand in prima staat. Neem contact op voor een vrijblijvend voorstel.

neem vrijblijvend contact op

Wij komen graag gratis bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een passend voorstel te doen. Wij helpen u ook graag met vergunningen en andere gemeentelijke zaken.