afbouw

De afronding is in zicht! U heeft het grootste gedeelte van uw verbouwing erop zitten. Dan is het nu tijd om het ook nog mooi af te werken. Ruijs timmerwerken komt bij u de puntjes op de i zetten. 

bel luke: 0653769502

afbouw

wat is afbouw? 

Afbouw is de fase na de ruwbouw. Dat wil zeggen, wanneer de woning wind- en waterdicht is en de riolering aangelegd is. Afbouwwerkzaamheden zijn onder andere stucwerk, vloer- en plafondafwerking, plaatsen van systeemwanden en het aanbrengen van brandwerende applicaties.

 

wij gaan een stap verder

Bij Ruijs timmerwerken gaan we echter een stapje verder. Samen met onze vaste partners beschikken wij over de mogelijkheid om uw pand tot in de puntjes af te werken. Denk aan  schilderwerk, tegelwerk maar ook aan inbouwkasten, houten sierdelen en zelfs houten meubels op maat.

 

goede communicatie

Voor het juist afronden van de afbouwfase is goede communicatie van groot belang. In de afbouwfase heeft u veelal te maken met meerdere partijen met ieder hun eigen vakgebied. Ruijs timmerwerken neemt u zo veel mogelijk regelwerk uit handen. Wij treden voor u op als projectleider of aannemer en zorgen dat alle verschillende werkzaamheden op elkaar zijn afgestemd. Zo bent u verzekerd  van het beste en snelste resultaat.

 

voor ieder budget

Of het nu om een renovatie-, aanbouw- of onderhoudsproject gaat, Ruijs timmerwerken zorgt er altijd voor dat het eindresultaat binnen uw budget past. Wij houden van duidelijke afspraken en zetten het volledige project – voor zover dat mogelijk is –  voor aanvang op papier. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

 

aanbouw

onderhoud

schadeherstel