schadeherstel

Wanneer u schade heeft binnen of buiten aan uw pand, is het vaak lastig om snel een oplossing te vinden. Bij Ruijs timmerwerken doen wij ons uiterste best om u dezelfde dag nog uit de brand te helpen.  Wij nemen de schade op en herstellen alles precies zoals u het wenst.

bel luke: 0653769502

schadeherstel

een ongeluk zit in een klein hoekje

Heeft u door onvoorziene omstandigheden schade aan bijvoorbeeld een kozijn, raam,  dorpel of aan het hang- of sluitwerk? Wij komen uw kant op! Onze vakkundige timmermannen zijn binnen no-time bij u op locatie en proberen zo snel mogelijk een passende, eventueel tijdelijke, oplossing te vinden. Mocht uw schade niet direct op te lossen zijn, dan zorgen wij er in ieder geval voor dat uw pand wind- en waterdicht is. Vervolgens bespreken we met u een oplossing voor de lange termijn. 

houtrotherstel

Uw pand kan natuurlijk ook –  mogelijk door achterstallig onderhoud –  toe zijn aan professioneel onderhoud. Denk hierbij aan houtrot door vocht of schade veroorzaakt door houtwormen of termieten. Er zijn duizend-en-één redenen te noemen waardoor schadeherstel nodig kan zijn. Er is echter maar één oplossing: Ruijs timmerwerken!

(in)braakschade

Bent u het slachtoffer van een inbraak of is er braakschade aan uw woning? Dat is nooit prettig. Juist in dit geval is het van groot belang dat alle deuren, kozijnen en sloten binnen de kortste keren weer goed af te sluiten zijn.  Uw veiligheid gaat voorop. Ruijs timmerwerken werkt al jaren samen met diverse vakmensen in de regio, waaronder ook een gepatenteerde slotenmaker. Alles kan dezelfde dag weer veilig op slot. 

 

neem contact op

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de schade op te nemen, de mogelijkheden te bespreken en een passend voorstel te doen. Wij helpen u ook zo nodig met de aanvraag van de benodigde vergunningen en andere gemeentelijke zaken. Bij Ruijs vindt u alle disciplines verzameld op één adres. U zoekt een ervaren timmerman zonder gedoe? Ruijs timmerwerken, tot uw dienst. 

onderhoud

renovatie

aanbouw