over

ruijs

Luke Ruijs is de drijvende kracht achter Ruijs timmerwerken. De meestertimmerman beschikt over een grote hoeveelheid kennis, enthousiasme en vakmanschap en gaat geen uitdaging uit de weg. Door de jaren heeft hij goede relaties opgebouwd met collega vakmensen zoals dakdekkers, schilders, loodgieters, elektriciens en hoveniers. Door met hen de handen inéén te slaan kan Ruijs timmerwerken veelal optreden als aannemer van het totaalproject en bent u als klant verzekerd van een prachtig eindresultaat.  Laat Luke het maar regelen! 

luke ruijs, aangenaam!

Ruijs timmerwerken in Renkum is een initiatief van Luke Ruijs. Luke heeft na zijn timmeropleiding bij diverse grote bedrijven in midden Gelderland gewerkt. Hij is opgeleid tot meestertimmerman en had diverse leerlingen onder zijn hoede.  Door de jaren heen heeft hij van collega vakmensen nog andere bouwwerkzaamheden aangeleerd . Nu pakt hij naast timmerwerk nog veel meer aan: van grondverzet, loodgieterswerk, schilderwerk tot elektra. Dankzij zijn gevoel voor normen en waarden, duidelijke communicatie en prettige werkhouding is Luke geliefd bij opdrachtgevers in Renkum en ver daarbuiten. Na lovende feedback van zowel klanten als collega’s heeft Luke begin 2021 besloten voor zichzelf te beginnen. De meestertimmerman die alles voor u regelt. 

gegarandeerd succes

Wij treden bij totaalprojecten op als aannemer. Wij houden de lijnen strak en de communicatie kort. Daar heeft u profijt van!

alles ineens geregeld

Wij werken al jaren samen met vaste partijen. Denk aan loodgieters, dakdekkers, metselaars, schilders en hoveniers!

gratis advies op maat

U heeft een vraag? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies op maat. 

  • renovatie werkzaamheden
  • Onderhoud werkzaamheden
  • aanbouw werkzaamheden
  • houtwerk op maat