projecten

Geen opdracht is te klein of te groot. Wij pakken alles met beide handen aan!

renovatie

U wilt graag gaan renoveren en/of verbouwen en bent op zoek naar een flexibele aannemer?

onderhoud

Zorgvuldig onderhoud is van cruciaal belang voor de integriteit en uitstraling van uw pand.

aanbouw

Denkt u er over na om uw huis te voorzien van een gloednieuwe aanbouw? Goed plan!

aanbouw in huissen 

fundering

We zijn begonnen met het maken van de funderingsbekisting met vorst rand. Vervolgens hebben we deze fundering afgestort en de kalk zandsteen blokken gemetseld ter ondersteuning en versteviging van de HSB wanden.

Houtskeletbouw (HSB)

Nadat de grondvoorbereiding en funderingsfase waren afgerond konden wij aan de slag gaan met de dragende delen van de aanbouw, ofterwijl de houtskeletbouw. Dit zijn alle wanden en de dakconstructie gemaakt van hout.

timmerwerk

Nadat de wanden zijn geïsoleerd en de binnen beplating gemonteerd was hebben wij twee roylae schuifpuien, een kozijn en een deurkozijn geplaats. Hierna is de gevel afgetimmerd met Ayous (hout) gevelbekleding en de dakrand afgewerkt met op kleur geselecteerde dakranden.

veranda in Nijmegen

Houtwerk

Er zijn houtverbindingen en enkepingen gefabriceerd. Deze eiken constructie is op een klassieke manier op gebouwd.

Grondwerk

De grond onder de veranda is opnieuw geegaliseerd en klaar gemaakt voor een hard houten vlonder.

Glaswerk

Als regenwater bescherming is er gekozen voor speciaal veiligheidsglas. De volledige oppervlakte van de veranda is hiermee bedekt.

groot houthok in ede

Timmerwerk en pannendak

We zijn begonnen met het fabriceren van de douglas hout constructie. Nadat deze dragende kracht kon uitoefenen zijn wij aan de slag gegaan met de constructie van het pannendak en het leggen van de pannen zelf.

nieuw zwembad in ede

Grondwerk

Wij hebben samen met één van onze partners de bouwput uitgegraven. Hierdoor konden zowel wij als andere partners de verdere werkzaamheden gemakkelijk voort zetten.

Beton- en metselwerk

Wij zijn hier aan de slag gegaan met het maken van de betonfundering en het afstorten van de vloer van het zwembad, nadat de wanden zijn opgetrokken hebben wij deze ook gevuld met beton.

eiken houten epoxy tafel op maat

Houtwerk

Nadat we de oude eiken spoor bielzen hebben gerenoveerd en op maat gemaakt zijn deze verlijmd.

Epoxy hars

Nadat de mal van de tafel klaar was konden wij de epoxy hars in de lose ruimtes gieten. Hierdoor werdt deze tafel in één keer een naadloos geheel en was het tijd om het metalen onderstel onder het blad te monteren.