aanbouw

Uw kozijnen vervangen, een houten vloer leggen of een keuken op maat laten maken? Bij Ruijs timmerwerken gaan de  meestertimmerman voor u in de weer. Het resultaat getuigt van vakmanschap en oog voor details. 

bel luke: 0653769502

natuurproduct met certificaat

Hout is een prachtig natuurproduct. Ruijs timmerwerken heeft respect voor de natuur en gebruikt alleen hout dat FSC gecertificeerd is. Wij kiezen voor uw opdracht de beste houtsoorten met hoge kwaliteit.  

Timmermansoog

Of het nu om een tafel of een toiletmeubel gaat; wij kijken met een timmermansoog naar uw opdracht. We bekijken de situatie ter plekke, overleggen de mogelijkheden en en meten alles nauwkeurig op. Zo werken we samen aan een mooi houten product  waar u jarenlang plezier van zult hebben.  

Maatwerk

Houten kozijnen, deuren, vloeren of meubels; we maken het (zo mogelijk) zelf  in onze eigen werkplaats. Zo kunnen wij maatwerk leveren en alles afstemmen op uw wensen. Een klassieke uitstraling of strak moderne look? U zegt het maar. 

neem vrijblijvend contact op

Wat voor soort hout kies ik, wat is duurzaam en en blijft lang mooi?  U heeft ongetwijfeld nog een hoop vragen voordat u een beslissing neemt.  Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.