renovatie

Denkt u er over na om uw pand te gaan renoveren of te verbouwen en bent u op zoek naar een flexibele vakman? Met Ruijs timmerwerken hoeft uw renovatie geen ingrijpende verandering te zijn. Wij regelen alles voor u.  

bel luke: 0653769502

Alles ineens geregeld

Ruijs timmerwerken benadert projecten zonodig als  totaalproject. Dan komen wij niet alleen als timmerman, maar zijn tegelijkertijd ook projectleider en aannemer. Dankzij onze korte lijnen met collega vakmensen, kunt u veel geld besparen. 

samen staan we sterker

Wij werken al jaren samen met vaste partijen die wij door en door kennen. Denk aan loodgieters, elektriciens, dakdekkers, metselaars, schilders of zelfs hoveniers.  Zo kunnen wij ieder aspect van uw bouwplannen managen en het totale project opleveren. 

neem vrijblijvend contact op

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een passend voorstel te doen. Wij helpen u ook graag met de benodigde vergunningen en andere gemeentelijke zaken. 

Elk denkbaar project

Heeft uw een pand met schade door ouderdom of gaat het om brand- of waterschade? Ruijs timmerwerken pakt ieder renovatieproject aan. We werken met veel passie aan een optimaal resultaat, passend binnen uw budget.