houten kozijnen

Houten kozijnen geven huizen en gebouwen een mooier en bovenal unieke uitstraling. Om je huis net die authentieke touch te geven, weer in volle glorie te herstellen of juist om een hele andere sfeer neer te zetten zijn matching kozijnen niet te missen!

bel luke: 0653769502

houten kozijnen

houten kozijnen zijn zo veel mooier

Hout is niet alleen een prachtig, duurzaam, natuurproduct maar is ook simpelweg vele malen mooier dan bijvoorbeeld een kunststof variant. Al het hout dat bij Ruijs timmerwerken gebruikt word is FSC-gecertificeerd. Bij ons ben je er dus altijd van verzekerd door verantwoord bosbeheer geproduceerd is. Alleen de beste houtsoorten zijn goed genoeg om de zware taak van een kozijn te kunnen dragen. Alle verbindingen worden gelijmd en dragen zo bij aan een hoge mate van afwerking.

 

afwerken en schilderen

De houten kozijnen die we bij Ruijs timmerwerken vervaardigen worden standaard geleverd met hoogwaardige afwerking. Denk hierbij aan een grondlaag die word aangebracht met speciale coating. Indien wenselijk kunt u, uw kozijnen ook door ons laten schilderen. Wij werken al geruime tijd samen met vaste partners in diverse facetten van de bouw, zo dus ook diverse schilders die van alle markten thuis zijn.

 

neem contact op

U heeft vast en zeker een hoop vragen die beantwoord dienen te worden. Wij helpen u graag verder! Onderaan iedere pagina treft u onze contactgegevens aan. Hier kunt u ons direct mailen, bellen en ons op social media bekijken. Op onze social media pagina’s delen wij regelmatig interessante posts en kunt u bijvoorbeeld ook reviews van onze klanten lezen.

houten deuren

houten meubelen

houten vloeren