houten meubelen

Heeft u altijd al een meubel op maat willen laten maken? Dit is uw kans! Bij Ruijs timmerwerken zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van maat producten, waaronder meubels. Denk hierbij aan zitmeubelen, inbouwkasten, trappen, gebruiksproducten, maar ook tuin interieurs en decoratieve objecten voor zowel binnen als buiten gebruik.

bel luke: 0653769502

houten meubelen

zitmeubelen

Comfort is een relatief begrip en over smaak valt niet te twisten. Bij Ruijs timmerwerken zijn we mede hierom meester in luisteren en de juiste vragen stellen. Door onze ervaring doen wij ons best de visie van een klant zo snel mogelijk om te zetten in realiteit. Het kan hierbij gaan om een boom bank in uw achtertuin, een schommelstoel op uw veranda of misschien wel grote schommelbank? Dit zijn natuurlijk maar een paar voorbeelden. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen u graag uw droommeubel te brengen.

 

houten bad- en toilettemeubelen

In sanitaire ruimten is het altijd een geweldig idee om sobere steen materialen te combineren met sfeervolle houten elementen. Denk hierbij aan handdoekenkastjes, wastafels, bloembakken en zelfs een sauna! Kortom, hout is niet weg te denken in uw badkamer. Evenals onze zitmeubelen doen wij ons best de visie van onze klanten zo goed mogelijk te vertalen naar realiteit, u gaat voor een droom badkamer? Dan kiest u voor Ruijs timmerwerken.

 

inbouwkasten en opbergruimten

Ieder gebalanseerd interieur en opgeruimd huis heeft voldoende opbergruimte nodig. Het kan hierbij gaan om lossen dressoirs, wandtafels of opbergkasten. Echter gaan de meeste mensen tegenwoordig voor een op maat gemaakte inbouwkast. Zo kunt u iedere meter voldoende benutten en al uw eigendommen een eigen plekje geven. Speel met het ontwerp en laat delen van uw inbouwmeubel open. Zo kunt u, uw eigendommen die in zicht mogen blijven betrekken in uw interieur maar de spullen die juist verborgen mogen blijven afschermen en de strakke lijnen van uw ruimte benut houden.

 

neem contact op

U heeft vast en zeker een hoop vragen die beantwoord dienen te worden. Wij helpen u graag verder! Onderaan iedere pagina treft u onze contactgegevens aan. Hier kunt u ons direct mailen, bellen en ons op social media bekijken. Op onze social media pagina’s delen wij regelmatig interessante posts en kunt u bijvoorbeeld ook reviews van onze klanten lezen.

houten meubelen

houten kozijnen

houten vloeren