houten deuren

Bij Ruijs timmerwerken staat kwaliteit hoog in het vaandel. Al helemaal als het gaat om bijvoorbeeld een deur. Ze moeten goed zijn afgewerkt, wind en waterdicht zijn en in zijn algemeenheid een flinke stoot kunnen hebben!

bel luke: 0653769502

houten deuren

ijzer sterke houten deuren

Ruijs timmerwerken levert maatwerk houten deuren voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Wij maken al onze deuren in onze eigen werkplaats en kunnen ingaan op nagenoeg alle wensen die u aan een binnen en/of buitendeur stelt. U wilt graag een klassieke uitstraling met glas in lood? Of een massieve moderne deur met een industriële uitstraling? Geen punt! Alles is mogelijk. Maatwerk, daar houden wij van!

 

 

waarom een houten deur?

Hout is al menig decennia een populair materiaal voor een deur. Mensen beginnen de meerwaarde van hout als materiaal weer meer te waarderen. Houten deuren geven een sfeervolle uitstraling aan ieder project. Hout is duurzaam en heeft een lange levensduur. Bijkomend voordeel is ook dat de deuren met een andere verflaag een geheel nieuwe uitstraling kunnen krijgen.

neem contact op

U heeft vast en zeker een hoop vragen die beantwoord dienen te worden. Wij helpen u graag verder! Onderaan iedere pagina treft u onze contactgegevens aan. Hier kunt u ons direct mailen, bellen en ons op social media bekijken. Op onze social media pagina’s delen wij regelmatig interessante posts en kunt u bijvoorbeeld ook reviews van onze klanten lezen.

houten vloeren

houten kozijnen

houten meubelen